La preselectiile Romanii Au Talent din Bucuresti s-au prezentat sute de talente

La preselectiile Romanii Au Talent din Bucuresti s-au prezentat sute de talente, Romanii Au Talent Sezonul 5, Romanii Au Talent 2015, caravana Romanii Au Talent a atras sute de oameni talentati, dornici de afirmare, care au renuntat la inhibitii si au aratat tot ce au avut mai bun in ultima faza de selectie a noului sezon. De la opera de arta din tacamuri vechi si divertisment poetic, la picioroange, flair bartending, pictura, grafica, ventriloc sau arta matematica digitala, contorsionism, dans indian, parkour sau limbo, toti au fost prezenti in Bucuresti pe 12 ianuarie. Cu aceasta ocazie romȃnii nu inceteaza sa uimeasca prin abilitatile lor, iar noi talente s-au remarcat. Daca cel mai mic concurent de la Bucuresti are 4 ani si a fost insotit la preselectii de catre parinti, la polul opus a fost un concurent de 77 de ani care a demonstrat ca talentul nu are varsta.
Noul sezon Romanii au talent se anunta unul incintant, drept dovada fiind numarul mare de persoane prezente la preselectiile care au avut loc in mai multe orase din tara, originalitatea si creativitatea au pus stapanire in timpul preselectiilor pentru noul sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziuni
Incepand din primavara, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis vor continua show-ul cu multe surprize si momente memorabile, doar la PRO TV.


sursa foto si articol: romaniiautalent.protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu