Azi incepe Romanii Au Talent Sezonul 5 Editia 1

Asteptarea ia sfarsit, noul sezon Romanii au talent incepe azi 13 martie 2015 de la 20:30, live la PRO TV!, Romanii Au Talent Sezonul 5 Editia 1 Online, In prima editie Romanii au talent din 13.03.2015 online vom face cunostinta cu talente desavarsite, dar si cu concurenti care isi incearca norocul an de an, plini de speranta, sau cu oameni care cred in maiestria lor si incerca sa o demonstreze in fata juriului, insa pleaca acasa in final cu 4 de NU. De la numere exceptionale la momente amuzante sau la implicarea juratilor in prestatiile concurentilor, toate vor putea fi urmarite pe 13 martie 2015 online de la 20:30. Editia a cincea Romanii au talent se anunta a fi una de exceptie, cu multe surprize si momente care cu siguranta vor impresiona. Telespectatorii sunt asteptati din 13 martie, de la 20:30, sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!3 comentarii:

 1. Asteptam de un an acesta emisiune. M-ati dezamagit chiar daca nu am vazut inca emisiunea cu Raduleasca.
  Nu se potriveste bunului simt care l-a promovat emisiunea.
  Deveniti tristi si cred ca atunci cand vorbeste raduleasca voi fi nevoit sa scimb canalul.

  RăspundețiȘtergere
 2. Asteptam aceasta emisiune cu interes.DE ce aceasta expirata Radulescu.Ne dezamagiti.Copiati antenele?Aduceti si pe Cruduta sau Dragusanu.Acum trebuie sa schimb canalul de cate ori apare aceasta babaciune tunata.

  RăspundețiȘtergere
 3. Asteptam aceasta emisiune cu interes.DE ce aceasta expirata Radulescu.Ne dezamagiti.Copiati antenele?Aduceti si pe Cruduta sau Dragusanu.Acum trebuie sa schimb canalul de cate ori apare aceasta babaciune tunata.

  RăspundețiȘtergere