Reluare Romanii Au Talent Editia 1 din 13 Martie 2015 Online

Reluare Romanii Au Talent Editia 1 din 13 Martie 2015 Online, intra sa urmaresti emisiunea Romanii Au Talent episodul 1 in reluare HD, vezi prima editie de Romanii Au Talent difuzata la Pro Tv in data de 13.03.2015. Urmareste-i pe Yeva Shiyanova, Ion Barbu, Elena si Olesea Croitor, Florentin Hriscu, Roberto Magicianul, Viorica Paunescu, Trupa Laolalta, Bogdan Dumitrascu, Gavriela Groposila si Diamond Duo in prima editie de Romanii Au Talent reluare din 13 martie 2015
4 comentarii:

 1. mai oameni buni''''';;ne facde ris astea 2 moldovence....cit se poate???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. inainte sa judeci pe cineva ... uita-te putin la tine si vezi daca nu cumva si tu esti unul dintre ei ...acei oameni care fac tara de ras.

   Ștergere
  2. Ele nu sunt moldovence, dar romance. Uitati-va la accentul lor, vorbesc perfect romana. Moldovenii au accent cu inclinatii rusesti. Astea sunt aduse pentru show. Nici macar nu pot canta pe rusa daca va uitati cum au cantat la Moldovenii au Talent.

   Ștergere
 2. Albis Maria 20 martie 15.00
  Imi place foarte mult!felicitari pentru cei talentati si celor care au incercat dar sa nu uitam in primul rind pe cei ce coordoneaza asemenea emisiuni.
  Incodata felicitari si tineteo tot asa!

  RăspundețiȘtergere