Florin Calinescu este in juriul Romanii Au Talent 2016

Florin Calinescu este in juriul Romanii Au Talent in locul lui Bebe Cotimanis. Florin Călinescu este actor, regizor şi realizator de emisiuni TV şi radio, a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică "Ion Luca Caragiale" şi a debutat în 1981, în serialul "Lumini şi umbre". Ulterior, a jucat în mai multe filme de succes, precum: "Asfalt Tango", "Filantropica", "Băieţi buni", "O vară de neuitat", "Anticamera" şi "Maria".
Talentul meu principal este să vorbesc oamenilor", a declarat Florin Călinescu, într-o discuţie în direct cu Andreea Esca. "Pentru că aparţin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent şi cred cu tărie că oamenii din această ţară sunt mai dăruiţi în comparaţie cu multe alte popoare. Acum sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porţelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentaţi, care merită lumina reflectoarelor. Văzând şi făcând!", a mai afirmat Florin Călinescu.
Bebe Cotimanis a anunţat ca se va dedica în următoarea perioadă proiectelor de televiziune şi teatru în care este implicat.
Juriul Romanii Au Talent 2016 Sezonul 6: Andra, Florin Calinescu, Mihaela Radulescu si Andi Moiesecu.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu