Vineri 17 Februarie începe cel mai vizionat show de talente din România

Vineri 17 Februarie începe cel mai vizionat show de talente din România. Juriul format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Florin Călinescu alături de Prezenatatorii emisiunii Smiley și Pavel Bartoș dau startul celui mai nou și spectaculos sezon din emisiunea Romanii au talent din 17 Februarie 2017. Scena i-a asteptat destul! O tara intreaga e nerabdatoare. In sezonul 7, talentul uimeste si ne uneste in admiratie.

In acest sezon vei fii uimit de cele mai inedite numere de magie, acrobație, iluzionism dar și voci nemaipomenite care fac pielea de găina juratilor. Vineri 17 Februarie 2017 de la ora 20:30 pe Pro tv începe sezonul 7 din Romanii au talent, fiți pregătiți pentru un show de nota zece.

Incepand din 17 februarie, in fiecare vineri, de la 20:30, telepectatorii vor urmari un spectacol extraordinar plin de grandoare si autenticitate si vor urmari cum eroii cuceresc Romania in sezonul sapte al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu