Romanii au Talent Sezonul 8 Editia 1 HD

Romanii au Talent Sezonul 8 Editia 1 HD. In emisiunea Romanii au Talent de vineri 16 Februarie 2018 vom vedea concurenti care au venit de peste mari si tari la Marea Unire a Talentului. In prima editie, sosia lui Bono urca pe scena celui mai tare show de divertisment! Andi, Mihaela, Andra si Florin raman fara cuvinte cand il vad si sunt fascinati de asemanarea izbitoare a concurentului cu celebrul solist al trupei U2.
Din cauza emotiilor mult prea mari ale unei concurente, juratii nu sunt edificati in ceea ce priveste talentul ei si cer sa vada inca o data momentul. ”O singura rugaminte. Nu ne-am edificat cu talentul si vrem sa revedem momentul, daca se poate.”, spune Andra, iar Andi completeaza: ”Te rog, dubla doi. Vrea maestrul sa vada mai de aproape, fara ochelari”.
A doua oara este cu succes atat pentru participanta, cat si pentru jurati, care isi dau seama foarte bine de calitatile ei, iar Andi si Florin se apropie de scena, sa poata juriza corespunzator actul artistic. ”S-a dezlantuit, n-a mai avut nicio emotie.”, spune Andi.
”Este un privilegiu sa fii de fata atunci cand se naste un fenomen. Tu esti un inger care a venit sa se joace cu mintile noastre.”, spune Florin cu lacrimi in ochi si profund impresionat la finalul unui moment inaltator.
Nu rata prima editie din Romanii au Talent Sezonul 8 Episodul 1 de vineri 16 februarie 2018 Video in reluare.
Sursa: ProTV.ro


Ediţia completă►Partea 1, ►Partea 2 si ►Partea 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu