Sezonul 8 Romanii au talent sarbatoreste Marea Unire a Talentului

Sezonul 8 Romanii au talent sarbatoreste Marea Unire a Talentului si aduce pe aceeasi scena romani deosebiti, extrem de carismatici si cu talente in domenii din ce in ce mai diverse. Vezi parerea Andreei Godeanu, producatorul executiv de la Romanii au talent. Cum i-ar descrie pe Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra, Florin Calinescu, Pavel Bartos si Smiley?
• Andi este analistul perfect, dar fara sa aiba detasarea rece a unui matematician. Comunica foarte bine cu cei de pe scena, i se schimba si privirea daca vede un moment care ii place, daca sunteti putin atenti la el veti vedea ca ii apare o sclipire in ochi atunci cand vede cu adevarat potential pe scena talentului.

• Mihaela este foarte sincera si directa, lucru pentru care este judecata de multe ori, desi intentia ei este una care sa directioneze concurentii pe o cale buna. Stie sa scoata emotiile la iveala, are un „al saselea simt” si reuseste sa ii faca pe concurenti sa isi exprime emotiile intr-un fel unic.

• Andra traieste tot ce vede pe scena foarte intens si transmite emotia dincolo de ecrane. In momentele pe care le vede, reactioneaza sincer, tipa de emotie sau de frica, isi acopera ochii, lacrimeaza, parca patrunde cumva in esenta momentului de pe scena si apare #pieleadegaina. Nu e doar o vorba, daca sunteti atenti la Andra, e primul semn ca un moment o impresioneaza, pozitiv sau negativ.

• Florin Calinescu este de o inteligenta cum rar am vazut. Este incredibil cum reuseste in cateva minute de jurizare sa faca niste conexiuni intre ce a vazut pe scena sau ce a simtit in timpul reprezentatiei concurentului si diverse lecturi, tablouri, momente, teatru, film. De cate ori ia cuvantul, stiu ca o sa urmeze ceva memorabil. Este un om minunat.

• Pavel si Smiley sunt exact asa cum ii vedeti. O explozie de energie, de glume, de facut misto, se inteleg din priviri, sunt prieteni foarte buni si, atunci cand nu esti in apele tale, reusesc din doua vorbe sa te faca sa zambesti.


Ce inseamna un sezon Romanii au talent?

• Stabilirea conceptului sezonului. Sezonul 8 Romanii au talent incepe vineri, 16 februarie, iar conceptul este Marea Unire a Talentului, pentru a marca Centenarul cu romani talentati. Ca un mic secret de productie, va pot spune ca, desi nu a inceput inca sezonul 8 la TV, noi deja suntem in discutii pentru conceptul sezonului 9

• Stabilirea bugetului

• Inscrieri concurenti – aici avem doua tipuri de inscrieri, cei care isi doresc sa participe si se inscriu pe site sau la show-uri si concurentii care sunt gasiti de echipa noastra de casting, care calatoreste prin toata tara pentru a gasi oameni spectaculosi, dar care nu au curajul de a se inscrie sau nu cred ca au potentialul de a fi admirati de o tara intreaga (acestia sunt foarte multi, care nu constientizeaza ca fac niste lucruri minunate, care merita sa fie vazute de fiecare roman).

• Pregatirea pentru show-urile cu juratii, Pavel si Smiley, care au loc in mai multe orase (constructia de decor in fiecare teatru sau camin cultural, scenotehnica, electrica, sunet, car de transmisie, repetitii).

• Show-urile cu juratii si prezentatorii .

• Filmari de marketing, pentru online si promo-urile de pe post

• Ingestat materiale: pentru sezonul 8, am filmat aproximativ 3.700 de ore si va imaginati ca si descarcarea tuturor cardurilor a durat foarte mult

• Apoi sezonul intra la montaj, astfel incat emisiunea sa ajunga in forma in care o veti vedea vineri. Echipa de montaj lucreaza pentru sezonul acesta din septembrie 2017 pana in mai 2018. Sunt niste oameni foarte talentati, care reusesc in timp record sa adune toate materialele si sa le impacheteze in asa fel incat emisiunea sa fie cel mai vizionat produs de pe piata de televiziune de la noi.

• In apropierea live-urilor – dupa ce au fost votati concurentii pentru semifinale, sunt anuntati, incep discutiile, pregatirea momentelor asa incat la live-uri sa fie absolut toate momentele unice.

• Inainte de fiecare live se fac sedinte. Regizorul este cel care da directia artistica pentru toate momentele, pornind de la imaginea sau ideea pe care o au concurentii pentru momentul pregatit de ei. Fiecare idee este discutata, dezbatuta, comentata impreuna cu producatorul de continut, colegele de la casting (ele tin direct legatura cu fiecare concurent), cu reporterii, cu scenograful (care vine cu idei pentru recuzita), cu colegii de la make-up, hair, stilisti. Si asta este doar pregatirea

• Trecem apoi la live-uri, unde este o noua super mobilizare de forte cu 200 de colegi

Este o munca titanica, insa cand vezi totul la TV uiti de toate noptile petrecute in deplasari, cand ajungi sa nu mai stii care e numarul camerei de hotel in care esti cazat. Am norocul sa lucrez cu niste oameni minunati, fiecare persoana din echipa de productie este pasionata de ceea ce face si cu totii iubim proiectul Romanii au talent.
Sursa: protv.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu